top of page

Catering

IMG-0750
IMG-1017
Flora’s Kitchen lunch - broodjes
Flora’s Kitchen lunch - luxe broodjes
Fora’s Kitchen buffet 1
Flora’s Kitchen catering 1
Flora’s Kitchen catering 2
Flora’s Kitchen catering 3
Flora’s Kitchen buffet

Party catering

Party catering wordt voornamelijk gebruikt bij feesten, partijen of recepties voor 15 tot maximaal 50 personen. 

 

De catering bestaat met name uit hartige hapjes en/of buffetten. De gerechten worden vers gemaakt in eigen keuken en bezorgd op locatie in de regio Zaanstreek-Waterland-Amsterdam. Buffetten kunnen desgewenst ook helemaal aangekleed worden met tafelkleden etc. 

 

In principe is alles mogelijk, van de reguliere hapjes als bitterballen en kaasplankjes tot hapjes die vegetarisch, glutenvrij, vegan of lactosevrij zijn. 

Dit geldt ook voor de buffetten.

 

Ik wil laten zien dat je dus een volledig buffet bijvoorbeeld glutenvrij kan maken waarbij je niet inlevert op smaak. 

Lunch catering

Lunch catering wordt meestal gebruikt tijdens trainingen/vergaderingen. Maar het is ook mogelijk om lunchcatering in te zetten als vast onderdeel van de week of bedrijfsvoering. Bijvoorbeeld een dag in de week zorgen dat er voor de werknemers een lunch geserveerd wordt. 

 

Bij de lunchcatering worden er gezonde en lekkere broodjes, salades en verse smoothies en sapjes geserveerd. Hierbij wordt er, door de samenstelling van de lunch, rekening mee gehouden dat er geen middagdip ontstaat.

 

Het streven van Flora’s Kitchen is: lekker eten en daarnaast goed gevoed worden, met  gezonde voedingsstoffen en vitamines die bijdragen aan het algehele welzijn en vol energie de middag weer ingaan. Dit is een win-win situatie voor zowel het bedrijf als de medewerkers. 

 

Uiteraard kan een lunchcatering weer (helemaal of gedeeltelijk) vegetarisch of veganistisch, glutenvrij of lactosevrij worden geserveerd.

 

Lunchcatering is mogelijk vanaf 8 personen.

Dit is een globale beschrijving van wat er mogelijk is bij Flora’s Kitchen. Maar ik ga altijd voor catering op maat. In principe is geen wens onmogelijk. Neem daarom voor meer informatie contact op via onderstaand formulier. 

Neem contact met mij op over catering

Bedankt voor de inzending!

bottom of page